Reparaties

Defect apparaat? Bij Vanderlinden Geluid kunt u terecht voor reparatie! Wij snappen dat uw geluidsapparatuur gebruikt moet kunnen worden. Tijdens een klus moet u volledig kunnen vertrouwen op de correcte werking van uw luidsprekers, mengtafels, microfoons, draaitafels en randapparatuur. Helaas gaat er soms iets stuk en verliest u het vertrouwen in de gebruikte apparatuur. Bij Vanderlinden Geluid zijn we zelf professioneel gebruikers van audioapparatuur en kunnen deze frustratie helemaal begrijpen. Om uw en onze eigen apparatuur perfect te kunnen onderhouden en te kunnen repareren hebben we al jaren een eigen ‘in-house’ serviceafdeling. De serviceafdeling is uitgerust met topklasse moderne apparatuur en bovendien anti-statisch ingericht.

Van digitale mengtafels tot buizenmicrofoons uit de jaren ’60: bij Vanderlinden Geluid is al uw defecte geluidsapparatuur in goede handen. Op verzoek is het mogelijk om na (en eventueel vóór) een reparatie het aangeboden apparaat door te meten met professionele apparatuur, waaronder  een Audio Precision 2722 audio analyzer.

Onze serviceafdeling is zeer gespecialiseerd in alle mogelijke reparaties en onderhoud aan apparatuur van Duran Audio. Bij Vanderlinden Geluid kennen we alles van Axys, van Target tot Repro, als onze broekzak. Door onze tientallen jaren ervaring met dit merk zijn we in staat om snel en effectief reparaties uit te voeren en bovendien bekende toekomstige problemen met het desbetreffende product voortijdig op te lossen. Neem gerust en vrijblijvend contact op voor meer informatie over reparaties, upgrades en onderhoud aan apparatuur van Axys. Vermeld hierbij indien mogelijk altijd het serienummer.

Buiten reparaties aan apparatuur voorziet Vanderlinden Geluid ook in onderhoud, upgrades, modificaties en advies. Soms denkt men dat elektronica niet slijt of minder presteert naarmate het ouder wordt – helaas is dit dus absoluut niet het geval. Een auto brengt u periodiek naar een garage voor service. Waarom een belangrijk stuk geluidsgereedschap niet? Na een eerlijke servicebeurt zonder onzin of poespas en duidelijke afspraken vooraf kunt u uw apparatuur weer met vertrouwen gebruiken.

Vul ons contactformulier zo compleet mogelijk in en we zullen u zo snel mogelijk helpen.

© 1969 - 2024 Vanderlinden Geluid